Θεματικός Γάμος

Ο Τέλειος Θεματικός Γάμος

Τα θέλετε όλα λευκά; Θα διαλέξετε ένα θέμα με τη δεκαετία του ’30; Ή μήπως προτιμάτε το disco στυλ; Ο Θεματικός Γάμος σας μπορεί ακόμα και να βασιστεί σε κάποια δική σας ιδέα. Σε κάθε περίπτωση, εμείς θα υλοποιήσουμε το κόνσεπτ από την αρχή μέχρι το τέλος.

Λευκό Θέμα

Κομψό και μινιμαλιστικό, το λευκό είναι από τα πιο δημοφιλή θέματα για ένα γάμο όλο στυλ. Το λευκό θέμα θα ταιριάξει εύκολα με κάθε φωτισμό. Ταιριάζει όμως ήδη με τη λευκή πίστα χορού!

 

Κάτω από τα Αστέρια

Το γαμήλιο πάρτυ σας μπορεί να γίνει κάτω από τα αστέρια, ακόμα κι αν είναι Χειμώνας. Με μια ειδική κατασκευή οροφής, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν αστερόφωτο ουρανό, για μια όμορφη ρομαντική νότα.

Θέμα Ντισκομπάλα

Αν νοσταλγείτε τη δεκαετία του ’80, από τη μόδα μέχρι τη μουσική, τότε αυτός είναι ο τέλειος θεματικός γάμος για εσάς. Μπορείτε να εφαρμόσετε αυτό το κόνσεπτ αποκλειστικά στην πίστα χορού ή ολοκληρωτικά από τη μουσική και τη διακόσμηση, μέχρι το στυλ των σερβιτόρων!

Γάμος & Βάπτιση

Για εσάς που έχετε ήδη κάνει πραγματικότητα τα όνειρά σας για οικογένεια, συνδυάστε τον γάμο σας με τη βάπτιση του παιδιού/των παιδιών σας. Ο τέλειος τρόπος να γιορτάσετε με τους αγαπημένους σας τις χαρές σας!

Ο Μεγάλος Γκάτσμπι 

Πομπώδες, πολυτελές, τρυφηλό… το θέμα Ο Μεγάλος Γκάτσμπι οφείλει να τα έχει όλα. Πεντανόστιμο φαγητό, πλούσιο στολισμό, ποτά να ρέουν και ικανοποιημένους ανθρώπους να διασκεδάζουν μέχρι το πρωί σε έναν υπέροχο χώρο.

Θέμα Studio 54 

Η δεκαετία του ’70 στα καλύτερά της, με κεφάτη μουσική και κεφάτους ανθρώπους. Βάλτε έξτρα λάμψη, γκλίτερ και φως, στο καλύτερο πάρτυ της ζωής σας!

Θέμα Jazz 

Για το κομψό ζευγάρι που απολαμβάνει τα καλύτερα σε αυτή τη ζωή. Οι Wedding Party Designers προτείνουν να συνδυάσετε αυτό το θέμα με ένα κουαρτέτο εγχόρδων.

 

 

© Copyright 2022 Gili Web & Design