Live Μπάντες GR

Live Μπάντες: Για Διασκέδαση με Δ Κεφαλαίο!

Οι Live Μπάντες κάνουν κάθε γαμήλιο πάρτυ πραγματικά εντυπωσιακό και αξέχαστο, παίζοντας τα αγαπημένα κομμάτια του ζευγαριού και δημιουργώντας ατμόσφαιρα με τη μουσική και την ενέργειά τους. Αν λοιπόν θέλετε Διασκέδαση με Δ κεφαλαίο στον γάμο σας, δείτε τις κορυφαίες live μπάντες που προτείνουμε εδώ!

48 Ores

Οι Live Μπάντες γάμου μπορούν να παίξουν τα πάντα, από το αγαπημένο love song του ζευγαριού, μέχρι τις κορυφαίες dance επιτυχίες, νέες και παλαιότερες. Οι 48 Ώρες, έχοντας ερμηνεύσει πάνω από 3000 κομμάτια της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, σίγουρα θα σας καλύψουν κάθε μουσική ανάγκη. Όπως πάντα, το μυστικό είναι να δώσουν στυλ και ενέργεια σε κάθε κομμάτι του ρεπερτορίου τους, αναγκάζοντας τους καλεσμένους σας να χορέψουν μέχρι πρωίας. Και κανείς δεν το κάνει αυτό καλύτερα από τις 48 Ώρες!
Ακούστε τους εδώ και μάθετε περισσότερα για αυτούς εδώ.

Brandy Σουαρέ

Οι συναυλίες τους είναι απίστευτα διασκεδαστικές, γι’ αυτό αν θέλετε όλοι στο γάμο σας να χορεύουν ασταμάτητα μέχρι τα ξημερώματα, οι Brandy Σουαρέ είναι σίγουρα η μπάντα σας! Η μουσική τους κυμαίνεται μεταξύ ρετρό και μοντέρνου. Είναι επαγγελματίες σε όλα τους, από τα gigs και τις ηχογραφήσεις τους, μέχρι τα εξώφυλλα των δίσκων τους. Φανταστείτε λοιπόν την ποιότητα ήχου, μουσικής και παρουσίας που θα φέρουν στο πάρτυ του γάμου σας!
Ακούστε τη μουσική τους εδώ και διαβάστε την ιστορία τους εδώ.

Vanila Swing

Εκεί που η Swing συναντάει το Rock-n-Roll και τα μοντέρνα hits φλερτάρουν με την ελληνική παραδοσιακή μουσική, βρίσκονται οι Vanila Swing, κατορθώνοντας να μετατρέψουν αυτούς τους τόσο διαφορετικούς ήχους σε μια διασκεδαστική εμπειρία. Γεμίστε λοιπόν τη βραδιά του γάμου σας με όμορφες μελωδίες και αγαπημένες μουσικές, και την πίστα χορού με τους καλεσμένους σας μέχρι το πρωί!
Ακούστε τους Vanilla Swing εδώ και διαβάστε περισσότερα.

Soul ‘N’ Passion String Duo

Από την Jazz στην Pop, και από την Κλασική μουσική σε ελληνικά και αγαπημένα, οι Soul ‘N’ Passion String Duo είναι μακράν η κατάλληλη live μπάντα για μια νότα κομψότητας στο soundtrack του γάμου σας. Αποτελούνται από δύο υπέροχες κοπέλες, μία να παίζει βιολί και η άλλη το τσέλο, που αγαπάνε τις live εμφανίσεις σε γάμους και ξέρουν ακριβώς πώς να ομορφύνουν κάθε στιγμή της καλύτερης βραδιάς της ζωής σας με τους υπέροχους ήχους τους.
Μάθετε περισσότερα για τις Soul ‘N’ Passion και το ρεπερτόριό τους, εδώ.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί ποια από τις Live Μπάντες είναι Η Κατάλληλη για το δικό σας γαμήλιο πάρτυ!

© Copyright 2022 Gili Web & Design