Ειδικός Φωτισμός

Ο Ειδικός Φωτισμός που θα Φωτίσει τη Νύχτα σας

Ο ειδικός φωτισμός είναι απαραίτητος για να δημιουργήσει ατμόσφαιρα στο γαμήλιο πάρτυ σας. Τα φώτα δεν στολίζουν απλά τον χώρο σας, μπορούν επίσης να μετατρέψουν το ύφος της εκδήλωσης – είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της διακόσμησης. 
Ο ειδικός φωτισμός που διαθέτουμε σε μεγάλη γκάμα, καθώς και οι πολυετείς συνεργασίες μας με τους καλύτερους του χώρου μάς δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε πραγματικότητα οτιδήποτε έχετε φανταστεί για το γαμήλιο πάρτυ σας.

 

Τεχνική εξειδίκευση και Δημιουργική Φαντασία

Ο υψηλής ποιότητας φωτισμός είναι αυτός που τελειοποιεί το αποτέλεσμα σε κάθε εκδήλωση. Ένας άρτιος φωτισμός επίσης συμβάλλει στην καθαρότητα της εικόνας των φωτογραφιών και των videos, ειδικά στις εσωτερικές λήψεις. Είναι καλό λοιπόν, σε κάθε συζήτηση σχετικά με τον φωτισμό, να είναι παρόντες οι φωτογράφοι του γάμου σας.
Με χρόνια εμπειρίας στον φωτισμό εκδηλώσεων, οι Wedding Party Designers μπορούν να σας βρουν τον κατάλληλο εξοπλισμό και τους σωστούς επαγγελματίες, που θα φωτίσουν σωστά τον χώρο του πάρτυ σας, με τα κατάλληλα φώτα στα κατάλληλα σημεία, για ένα άψογο οπτικό αποτέλεσμα.

 

Ειδικός Φωτισμός – Μαγικές Επιλογές

Φωτίστε τη νύχτα του γάμου σας και μεταμορφώστε οποιονδήποτε χώρο: εκμεταλλευτείτε τη μεγάλη μας ποικιλία σε υπέροχα φώτα για πάρτυ!

Φώτα Μπιστρό

Πρόκειται για φώτα σε σκοινιά, τα οποία θα στολίσουν τον χώρο σας σαν γοητευτικό γαλλικό μπιστρό. Έχουν ελαφριά λάμψη, δημιουργώντας ρομαντική ατμόσφαιρα και δίνοντας μια γνώριμη ζεστασιά στην τελετή. Μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε στην πίστα χωρού ή σε αυλή, για μια γλυκιά, παλαιομοδίτικη κομψότητα.

Φωτισμός Κάτω από το Τραπέζι

Δώστε στον γάμο σας μια ονειρική ατμόσφαιρα, με φωτισμό κάτω από το τραπέζι. Με αυτό το είδος φωτισμού, καμιά γωνία στον χώρο σας δεν θα παραμείνει σκοτεινή. Μπορείτε επίσης να διαλέξετε χρώματα βάσει του θέματος του γάμου σας.

Pinspotting

Προσθέστε μια νότα ρομαντισμού στην τελετή του γάμου σας με φώτα pinspotting. Αυτά φωτίζουν άμεσα συγκεκριμένο χώρο, για να τραβήξουν την προσοχή των καλεσμένων σας. Μπορείτε για παράδειγμα να φωτίσετε με pinspot τη σκηνή κατά τη διάρκεια ενός σόλο, ή την πίστα γάμου για τον πρώτο σας χωρό, χωρίς να επηρεαστεί ο γενικός φωτισμός.

Φωτισμός Πίστας Χορού

Από τα παραδοσιακά φωτορυθμικά, μέχρι εντυπωσιακά φώτα, οι σχεδιαστές μας θα δώσουν το τέλειο αποτέλεσμα βάσει μουσικής, για να μην θέλει κανείς να σταματήσει να χορεύει!

Κυκλικός Φωτισμός

Ο φωτισμός που πραγματικά μπορεί να μεταμορφώσει οποιονδήποτε χόρο, φωτίζοντας τις πιο σκοτεινές γωνίες και δίνοντας έμφαση στα καλύτερα σημεία.

Φωτισμός Πισίνας/Θάλασσας

Αν το γαμήλιο πάρτυ σας είναι στην αμμουδιά ή δίπλα σε πισίνα, το υγρό στοιχείο θα φωτιστεί με τον πιο κομψό τρόπο.

Φωτισμός Wash

Δώστε λάμψη σε όλο τον χώρο και κρατήστε το κέφι ζωντανό, με τη μεγάλη μας ποικιλία σε φώτα wash.

 

 

© Copyright 2022 Gili Web & Design