Πίστα Χορού GR

Αγάπη είναι… μία Πίστα Χορού!

 

Χορέψτε τον πρώτο σας χορό μαζί ως παντρεμένο ζευγάρι στην Πίστα Χορού των ονείρων σας και απολαύστε μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη χορό ως τα ξημερώματα με τους καλεσμένους σας!
Δώστε στο γαμήλιο πάρτυ σας μια μαγική νότα, προσθέτοντας την Πίστα Χορού που σας ταιριάζει – μέσα από τη μεγάλη ποικιλία που θα βρείτε στους Wedding Party Designers.

White Plexiglass Luxury Dance Floor

Το λευκό είναι το χρώμα της νύφης, αντιπροσωπεύει το φως, τον μινιμαλισμό και την απλή πολυτέλεια. Αν θέλετε να δώσετε μια νότα κομψότητα στο πάρτυ γάμου σας, αυτή η Πίστα Χορού είναι Η Κατάλληλη για εσάς. Προτείνεται σε συνδυασμό με το Λευκό Θέμα Γάμου.

Printing Dance Floor

Προσαρμόστε την Πίστα Γάμου στο θέμα και το στυλ σας και κάνετε τη νύχτα σας πραγματικά ξεχωριστή. Μπορείτε να εκτυπώσετε τα αρχικά σας ή τους όρκους σας, ακόμα και μια αγαπημένη φωτογραφία ή το θέμα του γάμου σας, και να σχεδιάσετε έτσι την Πίστα Γάμου όπως σας ταιριάζει.

Pool – Sea Dance Floor

Χορέψτε τον πρώτο σας χορό πάνω σε μια πισίνα! Θα αισθάνεστε λες και χορεύετε στο νερό – τόσο ονειρεμένα! Με μια ειδική κατασκευή, δημιουργείται μια επιφάνει πάνω στην πισίνα. Το μπλε χρώμα είναι ολόφωτο και τόσο ζωντανό, που το συναίσθημα τόσο του χορού όσο και του χώρου είναι απίστευτο. Αν θέλετε να ενθουσιάσετε τους καλεσμένους σας με κάτι τόσο πρωτότυπο, μόλις βρήκατα Την Κατάλληλη!

Ποια είναι λοιπόν Η Κατάλληλη για εσάς; Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να τη βρείτε!

© Copyright 2022 Gili Web & Design